Gastenboek


In het gastenboek kunt u berichten en oproepen met elkaar delen.

box-pgu

 

Wanneer u bent ingelogd als lid van de Vereniging Oud-Leerlingen SCJ kunt u zelf uw bericht of oproep hier plaatsen.

In alle andere gevallen, of wanneer u hierbij problemen ondervindt,  kunt u zich voor hulp wenden tot info@oudleerlingenscj.nl 

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen, logt u alstublieft in.

Gosse Zoet: Ik zoek....

Mede-Leerlingen Christus Koning en andere herinneringen uit de periode 1964-1969.

maandag 15 september 2014

Kees Smolders: Reünie

Wie kan mij een lift aanbieden naar Bergen op Zoom? Ben bereid mee te betalen in de benzinekosten.

donderdag 21 augustus 2014

Cor van Dijk: Sluiting Huize Sint Gerlach

Van Frans van Berkel kwam het bericht over de sluiting van 'De Ommekeer", onderdeel van de De Hoop GGZ, gevestigd op de locatie van Huize St. Gerlach. Kijk voor dit bericht op de pagina ACTUEEL van deze website; u vindt in het bericht ook nog enkele verwijzingen naar de website van De Hoop en een interview met Frank Swinkels.

"

dinsdag 08 juli 2014

Cor van Dijk: Verbouwing broedernoviciaat Helmond

Eind januari 2014 is gestart met de renovatie van Pedagogische Hogeschool "De Kempel" te Helmond. De Hogeschool gebruikte het voormalige "broedernoviciaat" als uitwijk mogelijkheid voor leslokalen. Na de renovatie worden er twee huurders gehuisvest welke het basisonderwijs in Helmond en omgeving structureren. Ook zal de Hogeschool diverse ruimten als vergader- leslokaal in gebruik gaan nemen. Het gebouw heeft nu lage plafonds en er is weinig mogelijkheid tot daglicht. Ook zijn er veel kleine ruimten en is het gebouw niet rolstoel toegankelijk. Architect C. Frerker beoogd het gebouw transparant te maken en "gebouw-littekens" moeten na de renovatie zichtbaar blijven. Er worden complete vloeren en trappen weggehaald, vides gezaagd en er wordt een nieuwe verticale schacht gemaakt voor de nieuw te plaatsen lift. De lift maakt het gebouw rolstoel-toegankelijk. De voormalige kapel wordt in oude stijl hersteld welke na de renovatie dienst gaat doen als conferentiezaal. Naast voorgaande veelal constructieve ingrepen worden ook de aluminium kozijnen vervangen, het dak geïsoleerd en van nieuwe pannen voorzien. De gevel wordt gereinigd en opnieuw gevoegd, betonnen kaders en gootelementen worden gerestaureerd. Het volledige E- en W-systeem wordt vernieuwd en aangepast aan de huidige eisen, evenals een nieuwe stadswarmte centrale. Uiteindelijk leveren we een compleet gestoffeerd gebouw op aan De Kempel welke hier de komende jaren hopelijk met plezier gebruik van kan maken.

dinsdag 22 april 2014

Ton Spring in t Velt: aanbod

Nog even voor de duidelijkheid:

dit aanbod is exclusief bedoeld voor oud-SCJ-leerlingen.

 

dinsdag 08 april 2014

 

Powered by Phoca Guestbook

(c) 2014 Vereniging van Oud-Leerlingen SCJ             Realisatie: Silvatica Marketing